Wil jij je danshorizon verbreden, meer uit jezelf halen en een nog betere en all-round salsa danser worden? Binnenkort starten er weer verschillende gloednieuwe Salsa NY Style cursussen bij eStilo-Dance. Benieuwd wat het beste bij je past? Kom dan volgende week naar de gratis open dagen en ervaar zelf de ultieme NY Style flow mét een flinke dosis FUN!

💃💃💃 Gratis Open dagen 🕺🕺🕺

Of je nu een beginnende of gevorderde danser bent, eStilo-Dance biedt lessen op maat waarin fun, flow en feeling centraal staan. De open dag is de ideale gelegenheid om kennis te maken met onze stijl, onze docenten en manier van lesgeven. Heb je het Salsa On2 virus te pakken?
Schrijf je dan meteen in voor de cursussen die de week erop starten.

🎵 SWITCH ON2 🎵
Dans je al enige tijd On1 en ben je benieuwd of NY Style Salsa (On2) iets voor jou is? In de On2 Switch lessen leer je alles over de verschillen tussen On1 en On2 en krijg je dé tools aangereikt om je salsa horizon te verbreden. Van musicality basics tot mambo technieken en On2 flow: tijdens deze les leer je alle essentials die je klaar stomen voor een nieuwe stap in je salsa avontuur.

✨ INTERMEDIATE 2 ✨
Heb je de smaak te pakken en ben je op zoek naar meer verdieping en verfijning? In de Intermediate cursus gaan we dieper in op de verschillende danstechnieken en word je uitgedaagd je eigen stijl te ontdekken, bijvoorbeeld door middel van Men en Ladies Styling. Daarnaast werken we aan een correcte lichaamshouding, dansgevoel en flow, waarmee de basistechnieken een spannender ‘sausje’ krijgen.

🔥 NY FANATICS 🔥
Ben jij een gevorderde NY Style danser en wil jij je dansniveau in een hoog tempo verbeteren? In de wekelijkse NY Fanatics techniek trainingen dagen we je uit het beste uit jezelf te halen aan de hand van pittige shines en flowy partnerwork combinaties. De trainingen zijn zo opgebouwd dat je de technieken meteen leert toepassen op de dansvloer, waardoor je (social) dansniveau snel en zichtbaar vooruit gaat.

✅ GRATIS OPEN DAGEN
Maandag 7 januari 2019
20:00 uur: Intermediate 2
20:45 uur: NY Fanatics

Vrijdag 11 januari 2019
20:00 uur: Switch On2

⏩ START CURSUSSEN:
Maandag 14 en vrijdag 18 januari 2019
Duur: 10 lessen
Kosten: €115,-
Docenten: Sergio, Daphne, Lieke & Nick

Adres: Scheveningseveer 21, Den Haag

Geniet, ervaar en DANCE… SALSA!!

Voor meer informatie en aanmelden stuur je een bericht naar: administration@estilo-dance.com