eStilo Winter Jam

It’s winter time! De laatste lessen van het dansseizoen zijn in zicht en we begrijpen dat je tijdens de koude wintermaanden niet stil wil blijven zitten: daarom is er in december en januari terug van weg geweest:

❄️❄️❄️  eStilo WINTER JAM 2018  ❄️❄️❄️

Wat gaan we doen?

Tijdens 4 Winter Jams van 1,5 uur zorgen we ervoor dat jij je winterse dosis salsa krijgt, deze keer met een leuke twist! In elke jam staat een ander thema centraal, waarbij we aan de slag gaan met nieuwe stijlen, technieken, tips & tricks die jouw dansniveau zullen upgraden!

 

Wat kun je verwachten?

 • Turn Up The Heat | Turns & Spinning Techniques
 • Salsa con Sabor | Ladies & Men Styling
 • Get Your Groove On | ChaChaCha & Boogaloo
 • Get Your Groove On | Pachanga

Voor wie zijn de lessen?
Voor iedereen die de winter dansend wil doorbrengen en nieuwe technieken en stijlen wil ontdekken! De lessen variëren niet alleen in thema maar ook in moeilijkheidsgraad, zodat iedereen een uitdagend lesprogramma kan volgen. Alle lessen zijn voor zowel heren als dames en worden gegeven door Sergio, Daphne, Lieke en Nick.

Wanneer is het?
De lessen vinden plaats op 3 dinsdagen in december en vrijdag 4 januari van 20.00 tot 21.30 uur. Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor losse lessen.

Meedoen?
Dinsdag 4 december beginnen we al met de eerste Winter Jam: Turns & Spinning Techniques! Meld je gauw aan via de website of per email (info@estilo-dance.com) & Let’s Jam!

 

Let op! Om de de kwaliteit van de les te kunnen waarborgen en iedereen genoeg persoonlijk aandacht te kunnen geven, is er een beperkt aantal plekken beschikbaar!

 • 1 losse Winter Jam (1,5 uur)

  eStilo ledenprijs €15,-

  17,50
 • Alle Winter Jams (4 lessen van 1,5 uur)

  eStilo ledenprijs €55,-

  70,-

MELD JE NU AAN & LET’S JAM!

eStilo Winter Jam Spins & Turns

04-12 20.00 – 21.30 | Turn up the Heat – Spins & Turns

Tijdens deze intensieve Winter Jam zal je onder andere gaan werken aan je balans, … lees meer

SERGIODAPHNEESTILODANCE

Turn up the Heat – Spins & Turns

Tijdens deze intensieve Winter Jam zal je onder andere gaan werken aan je balans, draaitechniek, snelheid, spotting en veel meer. Aan het einde van deze Winter Jam kun je comfortabel meerdere turns achter elkaar maken, met en zonder partner. Een must voor iedere danser die zijn/haar danstechnieken verder wil verbeteren.

Deze les is voor iedereen vanaf Intermediate On1 of Switch On2 level.

eStilo Winter Jam Ladies and Men Styling

11-12 | 20.00 – 21.30 | Salsa con Sabor – Ladies & Men Styling

Is styling alleen voor dames? Zeker niet! … lees meer

SERGIODAPHNEESTILODANCE

Salsa con Sabor – Ladies & Men Styling

Is styling alleen dames? Zeker niet! In deze eerste Winter Jam komen verschillende body movements voor dames én heren aan bod, die je helpen om in te spelen op muzikale breaks, je creativiteit op de dansvloer stimuleren en meer persoonlijkheid aan je dans toevoegen. We gaan onder andere aan de slag met praktische styling, flashy footwork, energieke shines en nog veel meer. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en wil leren hoe je meer ‘spice’ toevoegt aan die heerlijke salsa.

Deze les is voor iedereen die NY style (On2) danst.

eStilo Winter Jam ChaChaCha & Boogaloo

18-12 | 20.00 – 21.30 | Get Your Groove On – ChaChaCha & Boogaloo 

Tijdens deze groovy Winter Jam kun je rekenen op veel funky moves, energiek voetenwerk en coole body isolations … lees meer

SERGIODAPHNEESTILODANCE

Get your Groove On – ChaChaCha & Boogaloo

Tijdens deze groovy Winter Jam kun je rekenen op veel funky moves, energiek voetenwerk en coole body isolations. Dankzij deze andere muzikale invloeden bereid je je dansvocabulaire uit en verbeteren je improvisatie skills. Leer hoe je salsa shines met wat funk en bounce combineert en steel de show op de dansvloer!

Deze les Deze les is voor iedereen die NY style (On2) danst.

eStilo Winter Jam Pachanga

04-01 20.00 – 21.30 | Get Your Groove On – Pachanga

In deze laatste Winter Jam sluiten we het winterseizoen af in stijl … lees meer

SERGIODAPHNEESTILODANCE

Get Your Groove On – Pachanga

In deze laatste Winter Jam sluiten we het winterseizoen af in stijl op de heerlijke klanken van de charanga muziek. Tijdens deze les dagen we je uit met rockin’ bodymovements, bubbly bounces en funky footwork dat zo kenmerkend is voor de unieke Pachanga feeling. Een echte upgrade voor elke Mambo liefhebber die met een meer ‘funky’ feeling wil leren dansen!

Deze les is voor iedereen vanaf Intermediate/Advanced On1 of Switch On2 level.

Join Our Winter Jam!

Meld je hieronder aan

Winter Jams (verplicht)

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Ik ga akkoord met het privacybeleid

eStilo Winter Jam Instagram