Heb je een Switch On2 Bootcamp gevolgd en wil je meer?
Of heb je nog nooit On2 gedanst maar wil je dit wel heel graag?
Kan je al On2 dansen en wil je graag meer verdieping en uitdaging?
Kom dan naar de Open Dagen bij eStilo-Dance en ervaar zelf de ultieme New York Style flow mét een flinke dosis FUN!
Of je nu een beginnende of gevorderde danser bent, eStilo-Dance biedt lessen op maat waarin fun, flow en feeling centraal staan. De open dag is de ideale gelegenheid om kennis te maken met onze stijl, onze docenten en unieke manier van lesgeven. Heb je het Salsa On2 virus te pakken? Schrijf je dan meteen in voor de cursussen die de week erop starten.

💃💃💃 Gratis Open dagen 🕺🕺🕺

🎵 SWITCH ON2 🎵
Dans je al enige tijd On1 en ben je benieuwd of NY Style Salsa (On2) iets voor jou is? Of heb je eerder een On2 Switch Bootcamp gevolgd en wil je meer? In de On2 Switch lessen leer je alles over de verschillen tussen On1 en On2 en krijg je dé tools aangereikt om je salsa horizon te verbreden. Van musicality basics tot mambo technieken en On2 flow: tijdens deze les leer je alle essentials die je klaar stomen voor een nieuwe stap in je salsa avontuur.

✨ INTERMEDIATE ✨
Heb je de smaak te pakken en ben je op zoek naar meer verdieping en verfijning? In de Intermediate cursus gaan we dieper in op de verschillende danstechnieken en word je uitgedaagd je eigen stijl te ontdekken, bijvoorbeeld door middel van Men en Ladies Styling. Daarnaast werken we aan een correcte lichaamshouding, dansgevoel en flow, waarmee de basistechnieken een spannender ‘sausje’ krijgen.

🔥 NY FANATICS 🔥
Ben jij een gevorderde NY Style danser en wil jij je dansniveau in een hoog tempo verbeteren? In de wekelijkse NY Fanatics techniek trainingen dagen we je uit het beste uit jezelf te halen aan de hand van pittige shines en flowy partnerwork combinaties. De trainingen zijn zo opgebouwd dat je de technieken meteen leert toepassen op de dansvloer, waardoor je (social) dansniveau snel en zichtbaar vooruit gaat.

💃STYLING💃
Voor alle dames die nog meer verdieping willen en zich zelfverzekerd op de dansvloer willen voelen, is er Ladystyling op verschillende niveaus. Tijdens deze lessen ligt de nadruk op het vinden van jouw vrouwelijke zelf. Van sierlijke armbewegingen, vloeiende bodymovements, female confidence, mindfullness tot playfullness.. deze lessen zijn er speciaal voor de vrouw van nu!

✅ GRATIS OPEN DAGEN


Maandag 9 september 2019
19:30 uur: Ladystyling On2
20:15 uur: Intermediate / Advanced On2


Vrijdag 13 september 2019
19:30 uur: Switch On2
20:15 uur: Ladystyling On1
20:15 uur: NY Fanatics classic shine challenge

⏩ START CURSUSSEN:
De cursus start de week na de proeflessen.
Duur: 10 lessen van 1 uur
Kosten: €115,-
Docenten: Sergio, Daphne, Marieke & Nick

Geniet, ervaar en DANCE… SALSA!!


Adres: Scheveningseveer 21, Den Haag
Parkeren: Parkeergarage Hilton Hotel
(Aan de overkant van het water langer dan 2 uur parkeren.)


Voor meer informatie en aanmelden stuur je een bericht naar: administration@estilo-dance.com