eStilo’s Latin Experience

Experience the Latin Feeling!

Bedrijven workshops

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje, teambuilding activiteit of opening van een personeelsfeest? Laat je onderdompelen in eStilo’s Latin Expierence! Net zoals binnen de salsa samenwerking, harmonie en leiderschap essentieel zijn, zijn dit ook binnen het bedrijfsleven sleutelfactoren voor het goed functioneren van een team. Tijdens de salsa workshops komen de basisprincipes van deze energieke, gezellige dansstijl aan bod en werken we in een ontspannen omgeving aan het versterken van de onderlinge interactie. Door elementen zoals non-verbale communicatie, leiden en volgen, en het maken van connectie, biedt de workshop inspiratie voor nieuwe manieren van samenwerking en communicatie. Leerzaam, maar vooral heel leuk dus!

Particulieren workshops

Heb je iets te vieren en wil je van deze gebeurtenis een tropisch feestje maken? Met een breed aanbod aan Latin dansworkshops, waaronder salsa, merengue, bachata en chachacha, biedt eStilo-Dance de perfecte invulling voor jouw evenement, verjaardag, jubileum of vrijgezellenfeest. Tijdens de workshops leer je op een toegankelijke en bovenal gezellige manier de basispassen van de door jou gekozen dansstijl(en). De workshops laten je het echte Latin gevoel ervaren: het draait vooral om plezier en genieten, en dankzij de vrolijke Latin muziek zal niemand stil kunnen blijven staan. Door lekker met elkaar in beweging te komen op de aanstekelijke klanken van de Latin muziek, is iedereen na afloop van de workshop gegarandeerd in de feeststemming!

I

Voor boekingen…!

Maak je (bedrijfs)feest of evenement onvergetelijk met eStilo’s Latin Experience! Of het nu gaat om workshops, privélessen of shows, eStilo-Dance biedt professioneel Latin entertainment op maat. Tijdens een eStilo-Dance workshop maak je kennis met één van de energieke, vrolijke Latin dansstijlen en beleef je samen het tropische gevoel van de Latijns-Amerikaanse muziek en dans.

Kortom, ben je op zoek naar Latin entertainment, of wil je juist zelf de show stelen op je trouwdag en zoek je een choreograaf voor je openingsdans? Dan ben je bij eStilo-Dance aan het juiste adres. We denken graag met je mee om invulling te geven aan je ideeën en wensen. Neem hieronder vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

eStilo-Boekingen

Ik ga akkoord met het privacybeleid